Hastighedsoptimering

Har du brug for at din hjemmeside kører hurtigere? Så er Webkonsulenterne det rette match for dig

Hvorfor er Webkonsulenterne et af markedets bedste til hastighedsoptimering?

Loader din hjemmeside langsomt? Din hjemmesides hastighed har indflydelse på dine besøgendes oplevelse af din hjemmeside, og på hvordan den bliver placeret på Google. Lad os hjælpe dig med en Hastighedsoptimering, så du ikke går glip af værdifuld trafik.

 

  Brug for en lynhurtig hjemmeside?

  Vores team har enestående viden om, hvordan din hjemmeside bliver hastighedsoptimeret. Få en uforpligtende snak om, hvordan du øger din omsætning med en hastighedsoptimering

  Fremstår din hjemmeside professionelt?

  Hør vores idéer og mulighederne for at gøre jeres virksomhed mere personlig og professionel overfor jeres kunder

  Webkonsulenterne har fokus på hastighedsoptimering

  En hurtigere hjemmeside vil fastholde en større del af dine besøgende, og for webshops betyder dette højere konvertering.
  Derudover er hastighed en rangeringsfaktor hos Google.

  Derfor betyder hastighed noget

  Der er to væsentlige argumenter, der gør sig gældende, når man taler om at skulle hastighedsoptimere – de besøgende og søgemaskinerne. Google lægger vægt på parametre, der er i direkte harmoni med brugeroplevelsen – derfor er hastighed også blevet et meget vigtigt parameter.

  Der er økonomi i hastighed

  Du har sikkert selv prøvet, hvor frustrerende det er at navigere rundt på et langsomt site. Selv et halvt til et helt sekund kan betyde meget. Tests viser, at afvisningsprocenter falder og konverteringsrater stiger på hurtigere sider, og derfor er det noget, som man bør have fokus på.

  u

  Hvad har indflydelse på hastighed

  Der er mange variabler, der betyder noget for hastigheden på en hjemmeside. Din hjemmeside skal være programmeret rigtigt, og det vil den være, hvis du benytter dig af WordPress. På denne måde vil din hjemmeside fra start af have et godt udgangspunkt for høj sikkerhed.

  Sådan gør vi din hjemmeside hurtigere

  Vi gør brug af plugins, som kan benyttes i WordPress, som gør din hjemmeside væsenlig hurtigere. Du vil efter opsætning af hastigheds-plugins, kunne mærke en markant forskel.

  Det kræver vedligeholdelse

  De hjemmesider og webshops, som vi designer, udvikler vi med fokus på hastighed allerede fra starten af. Det er vigtigt, at der sker et årligt eftersyn, så de nyeste teknologier kan skabe yderligere hastighed. 

  Google AMP

  Et tydeligt tegn på at Google har fokus på hastigheden, er at de har igangsat det, som kalder AMP (Accelerated Mobile Pages). Det er deres løsning til at gøre hjemmesider hurtigere på smartphones. Det er en speciel metode til at lave mobile hjemmesider, dog uden at det er en direkte afløsning for den almindelige mobile visning.