SEO-optimering

Vil du gerne i toppen af Google, så er vi det rette match for dig

Hvorfor er Webkonsulenterne et af markdets bedste SEO bureauer?

SEO, som er en forkortelse for Search Engine Optimisation – på dansk søgemaskineoptimering – handler om viden. Viden om hvilke aspekter der påvirker hjemmesidens placering på Google. Webonsulenterne har enestående indsigt i hvilke aspekter, som er de væsentligste.

  Kom til tops i søgeresultaterne

  Vores team af specialister har en enestående viden om, hvordan du kommer til at ligge øverst i søgeresultaterne. Få en uforpligtende snak om, hvordan du øger din omsætning med SEO

  Nogle af grundende til SEO er et godt valg

  U

  Bedre placering på Google

  Med god SEO både på on og off-page, vil din hjemmeside kunne forbedre sin placering på Google.

  Flere henvendeler

  Undersøgelser viser, at de færeste klikker videre fra side 1 på Google. Derfor vil en bedre placering give flere henvendelser.

  Godt for Adwords

  Hvis du også har valgt at køre en Adwordskampagne sideløbende, vil god SEO give dig en lavere klikpris.

  Hvorfor vælge SEO?

  Bedre synlighed = flere henvendelser = flere kunder

  I Danmark alene foretages der flere millioner søgninger på Google hver eneste dag.
  Google er kort fortalt blevet verdens største informations- og markedsføringsportal. Med tiden er Google blevet så god til at servere relevante resultater for brugerne, at de fleste finder et tilfredsstillende resultat på side 1.

  Mindre end 10% af alle søgende klikker videre til side 2. Dette betyder derfor, at hvis du ikke ligger på side 1, går du glip af over 90% af alle søgninger, som kunne have konverteret til et salg. Det samme gælder hjemmesider med events eller andre informationer – bedre synlighed betyder flere henvendelser, flere kunder og flere salg.

  Lad Webkonsulenterne hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig

  Hør vores idéer til hvordan vi kan hjælpe dig med at komme op i top placeringen på Google.

  Hvorfor SEO hos Webkonsulenterne?

  b

  Lækre tekster til din hjemmeside

  Godt indhold på din hjemmeside er altafgørende for at opnå gode placeringer. Dette er noget Webkonsulenterne har erfaring med.

  Kvalitetssikret & struktureret tilgang

  På baggrund af mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at få topplaceringer på søgemaskinerne. Er vi et team af SEO specialister, som går efter at opnå topresultater.

  Bliv fundet på de rigtige ord

  Webkonsulenterne har kompetencerne til og erfaringen med at finde de helt rigtige søgeord til vores kunder. Som en del af din SEO løsning hjælper vi også gerne med at finde de helt rigtige søgeord.

  WordPress er kodet rigtigt

  Det er vigtigt, at din hjemmeside er kodet rigtigt, og det vil den være, hvis du benytter dig af WordPress. På denne måde vil din hjemmeside fra start af have et godt udgangspunkt for søgemaskinerne.

  Z

  Vi gør det på den rigtige måde

  Webkonsulenterne er dedikeret til SEO på den helt rigtige måde. Det betyder, at vi arbejder med optimering på en forsvarlig måde. 

  Analyse af din hjemmesides struktur

  Vi gennemgår din hjemmesides struktur og navigation for at sikre, at de sider som skal kunne findes, også bliver fundet af søgemaskinerne.