Har du brug for sikkerhed?

Sov trygt om natten, mens vi beskytter dit firma på internettet

Webbureau med speciale i sikkerhed

Har du brug for ekstra sikkerhed? Sikkerhed på din hjemmeside og i forbindelse med din mail er altafgørende, hvis du vil holde hackere og internet-kriminelle ude. Webkonsulenterne har enestående viden omkring netop dét.

Vi har en komplet sikkerhedsløsning til dit site og til din mail. Det meste er sat op fra starten af, når du bliver kunde hos os. Resten sætter vi hurtigt op ud fra dine ønsker.

  Få dit firma sikret på internettet

  Vores team af specialister har en enestående viden om, hvordan din hjemmeside, mail mv. bliver sikret på internettet imod hackere. Få en uforpligtende snak om, hvordan du sikre din hjemmeside

  Er din hjemmeside sikkerhedoptimeret?

  Hør vores idéer og mulighederne for at gøre jeres hjemmeside sikker

  Standard ved hosting hos Webkonsulenterne

  Backup

  Har du brug for at genskabe dit site eller din post, kan du gøre det ved at gå op til 10 dage tilbage. Hver nat foretages der 2 backup-rutiner. Den ene backup-kopi gemmes lokalt på serveren, mens den anden backup kopi sendes til en fjernbackup-server, som ikke står samme sted som serveren.

  Genskabelse fra den lokale backup går lynhurtig genskabelse ved selv meget store datamængder, mens fjern-backup’en giver yderligere sikkerhed, hvis ”force majeure” agtige begivenheder måtte ske.

  Proaktiv firewall

  Vores firewall blokerer på forhånd IP-adresser, som er kendt for at være anvendt til kriminel aktivitet. Informationerne om hackerne indsamles globalt og lægges løbende ind automatisk.

  Forsøger en hacker, som i første omgang ikke er blevet genkendt og dermed ikke er blevet blokeret, at gætte sig til dit kodeord på dit site, din email-adresse mv., blokeres hackerens nye IP-adresse automatisk.

  SSL/HTTPS

  SSL/HTTPS Skaber en krypteret forbindelse, som sikrer, at hackere ikke kan aflæse fortrolige informationer såsom kodeord, kreditkort mv., som bliver indtastet på din hjemmeside, eller som står i dine emails.

  SPF

  SPF beskytter dit domæne mod, at spammere forsøger at udgive sig for at være dig og lade sig om, at de sender fra din e-mail-adresse.

  DKIM

  DKIM beskytter mod, hvis nogle forsøger at ændre i dine e-mails, når de er under forsendelse til dem, som du sender til.

  Tilvalg ved hosting hos Webkonsulenterne

  DNSSec

  Alle kunder, hvor vi står som fuldmægtig for deres domæne, kan bede os om at aktivere DNSSec. DNSSec forhindrer hackere i at overtage kontrollen af et domænenavn ved at manipulere med domæne-navneservere. DK-hostmaster anbefaler at anvende DNSSec – læs mere her

  WordPress firewall

  Blokerer automatisk mange former for skadelig trafik til din WordPress hjemmeside. Samt kommer med sikkerheds-advarsler til dig, hvis der er blevet fundet WordPress-udvidelser, som indeholder kendte sikkerhedshuller, og bør opgraderes til seneste version.

  Totrinsbekræftelse

  Totrinbekræftelse (kan have forskellige navne) er et ekstra sikkerhedslag, som kræver, at man bekræfter sin identitet, når man logger ind i sit kontrolpanel i WordPress og / eller på sit kontrolpanel for sit webhotel (cPanel).

  Den ekstra bekræftelse sker ved, at man via en App på sin smartphone får en midlertidig kode, svarende til at logge ind med NemID, bare smartere. Både Google og Microsoft leverer en sådan App, og de er gratis. Ved at anvende totrinsbekræftelse undgår man, at en hacker opnår admin-adgang selvom denne har gættet sig til eller stjålet ens admin login.

  DMARC

  DMARC bygger oven på de 2 oven nævnte teknikker SPF og DKIM, så man undgår, at der udsendes falske e-mails i ens firmanavn. DMARC giver også det plus, at dine e-mails og nyhedsbreve ikke lander i folks spam-mapper, fordi DMARC er en blåstempling på, at man er den, som man udgiver sig for at være. DMARC er anbefalet af DK-hostmaster – læs mere her